‘’Wij bieden investeerders kansrijke en gemonitorde investeringen in groeiondernemingen’’
Eric van Nooten over de aansprekende propositie voor investeerders
''Wij bieden succesvolle ondernemers interessante trajecten om als businesscoach te opereren''
Anthony Hoogeveen over het aanbod van B4B aan ervaren ondernemers
"Wij bieden op groei gerichte ondernemers een platform voor funding en coaching door succesvolle ondernemers"
Floris ten Kate over de bijzondere propositie van funding gekoppeld aan businesscoaching
previous arrow
next arrow
Slider
Lees hier hoe het werk

Gratis en vrijblijvend advies bij jouw vraag

Je vraag aan een van onze experts stel je door in het eerste veld (hiernaast) in te vullen binnen welke ‘’bedrijfsdicipline’’ je vraag thuis hoort. Bijvoorbeeld, Finance, Marketing of Distributie etc.

Jouw ’’ondernemersvraag’’ beschrijf je in de twee vervolgvelden. Hoe beter je dat weet te schrijven in korte en duidelijke bewoordingen, des te sneller heb je een antwoord dat je verder helpt.

Telefonisch of een persoonlijk gesprek

Onze expert-service is vrij van enige verplichting. Je betaalt niets. Je krijgt van ons advies, vrijblijvend. Binnen 24 uur. Per mail of telefonisch. En wanneer wenselijk in een persoonlijk gesprek. Iedere vraag wordt door ons beantwoord. In alle vertrouwelijkheid. Standaard borgen we dit via een NDA.

Kennismaking indien gewenst

Voor iedere ondernemer uit MKB

B4B Coaching biedt met deze service aan ondernemers die op een of andere manier stagnatie ondervinden, pragmatische expertise en advies. Iedere ondernemersvraag vanuit het MKB is welkom. Deze wordt beantwoord door een van onze seniore experts. Belangeloos en zonder enige vorm van vergoeding. Is een eerste gesprek/kennismaking wenselijk? Ook dat gesprek van ca. een uur, is zonder enige vorm van kosten. Behalve dan de koffie…, die betaal je wel.

Coaching programma

Coaching wanneer jij dat wil

Blijkt bij een eventuele kennismaking dat jouw specifieke vraag een verdiepingsslag nodig heeft? En kan onze expert je werkelijk verder helpen? Dan kan in nauw overleg een kort of langer coachingtraject worden ontwikkeld. Met een duidelijke route en meetpunten. Waarmee je het overzicht behoudt en samen met je coach resultaten neerzet. Met een duidelijke kostenstructuur vooraf.

Privacyverklaring

De persoonsgegevens die bij het formulier worden ingevuld gebruiken we slechts om contact met je op te nemen over jouw ‘’ondernemersvraag’’. Alle persoonsgegevens worden verwerkt conform onze privacyverklaring.

Alle gegevens welke tm het eerste gesprek aan de orde komen zijn vertrouwelijk en worden niet met derden gedeeld anders dan binnen B4BCoaching&Investments.

Is er in een mogelijk vervolg eenmaal sprake van een ''overeenkomst'' dan zullen partijen in gezamenlijk overleg een Non Disclosure Agreement (NDA) opstellen.

Bekijk privacybeleid B4B Coaching

Bekijk Privacybeleid B4B Investments

Leveringsvoorwaarden

Al onze activiteiten worden uitgevoerd conform de volgende leveringsvoorwaarden

Bekijk algemene voorwaarden B4B Coaching

Bekijk algemene voorwaarden B4B Investments